fbpx

Cégünk

Kerítés és kerítés rendszerek 15 éves tapasztalattal. A Kavics-Invest Kft. immár több mint 15 éve van jelen a hazai táblás kerítés piacon, 100%-os magyar tulajdonú vállalkozás. Termékeink legnagyobb része saját importból származik, így tudunk kedvező árakat biztosítani ügyfeleinknek.

Üzleti filozófiánk, hogy prémium minőségű kerítéseket juttassunk el a fogyasztóhoz versenyképes árongyors kiszolgálással.

Miért érdemes minket választani?

Segítünk
a kerítés
tervezésben!

Minden szükséges
kerítés elemet
megvásárolhat nálunk!

Kapuk, úszókapuk alkatrészek és többféle beton lábazat is elérhető.

Házhoz
szállítjuk
táblás
kerítését!

Tanácsot adunk a
segítünk a
kivitelezésben!

Nálunk minden kerítéssel kapcsolatos kérdésére választ talál. Szolgálatásunk lényege, hogy egy helyen minden szükséges terméket, alkatrészt, kiegészítőt és szolgáltatást megtaláljon, amelyek az igányeinek megfelelő kerítés elkészítéséhez szükségesek. Ezért nálunk a tanácsadástól kezdve, méretezésen, árajánlat készítésen és végleges rendelés összeállításon keresztül a kiszállításig vagy akár a kivitelezésig is, mindenre megoldást talál.

Kerítés rendszerek

Kerítésrendszereink alkalmasak lakóparkok, családi házak, önkormányzati intézmények, ipari parkok, telephelyek, raktár csarnokok, sportlétesítmények, állattartó telepek bekerítésére.

Nagyobb ipari megrendelések esetén egyedi árakat adunk.

Kerítés telepítés

Vállalkozó csapatunk a kerítések telepítését végzi, több éves szakmai tapasztalattal, kiváló minőségben.

A drágább, 2D tábláa kerítést anyagvastagsága (6-5-6 mm) miatt ipari megrendelők igénylik. Nagyobb terhelhetőség, masszívabb megjelenés jellemzi.

Lakossági felhasználásra a 3D táblás kerítés felel meg a legjobban. Ennek anyagvastagsága 4mm, de természetesen ez a tipus is rendelhető 5mm-es változatban. A kisebb anyagvastagság mellett a 3D kialakítás javítja a kerítés elem merevségét. A kisebb anyagfelhasználásnak köszönhetően kedvezőbb áron érhető el ez a kerítés rendszer.

Külön kategóriát képvisel a biztonsági kerítés, ún. NATO betéttel. Behatolást megnehezítő , illetve sérülést okozó kerítés, amely 5mm-es anyagvastagságú. A termékpalettát a táblás kerítések kiegészítő elemei, oszlopok, rögzítők, illetve a különféle, egyszárnyú, illetve kétszárnyú kapuk adják.

Termékeink

  • táblás kerítések (2D, 3D, biztonsági)
  • prémium acél kerítés rendszer
  • fém léc és lamellás kerítések
  • kapunyitó rendszerek toló és szárnyas kapukhoz
  • belátásgátló műfű sövény
  • zártszelvény oszlopok
  • kiegészítők, rögzítők (horganyzott talp, „U” patent, „M” táblarögzítő, horganyzott táblarögzítő fül, lemezes átölelő bilincs RAL6005/7016 színben)
  • egyszárnyú kapuk
  • kétszárnyú kapuk

Kerítést vagy kivitelezőt keres?

SEGÍTÜNK