fbpx

Belátásgátló műfű sövény kerítésre


Minőségi, zöld belátásgátló, árnyékoló dekor sövény, ami önálló drótkerítésként is felhasználható. PVC alapú műsövény, amely teljes takarást biztosít kerítéseken, medencék mellett, stb. UV álló, meglévő kerítésre fémszál segítségével könnyen felszerelhető. Nem igényel gondozást. A termék 3 féle magasságban, 10 méteres tekercsekben az alábbi űrlap kitöltésével, akár azonnal meg is rendelhető.

A műfű sövény 10 méteres tekercsekben rendelhető.

1 méter magas: 53.340,-Ft/tekercs

1,5 méter magas: 66.675,-Ft/tekercs

2,0 méter magas: 89.900,-Ft/tekercs

Műfű sövény megrendelés

1 méter magas, 53.340,-Ft/tekercs, 1,5 méter magas, 66.675,-Ft/tekercs, 2,0 méter magas, 89.900,-Ft/tekercs

A műfű sövény

Minőségi zöld belátásgátló, árnyékoló dekor műfű sövény, ami önálló drótkerítésként is felhasználható, mivel a műanyag szálak tűzihorganyzott drótfonatra vannak rögzítve. 2D és 3D táblás kerítéseinkre tökéletes megoldás!A belátásgátló PVC alapú műsövény, amely teljes takarást biztosít kerítéseken, medencék mellett, játszótereken, kávészók teraszán, stb. Meglévő keritésre fémszál segítségével könnyen felszerelhető. Nem igényel gondozást. A kívánt méretben és alakban összeszerelhető.

Ez a műfű sövény hosszú évek kutatás és fejlesztés eredménye. A termék 100%-ban UV védett, 5 évig képes ellenállni a napsugaraknak (ultraibolya sugárzás). Természetes fűszínben készül és az UV ellenállóságnak köszönhetően színe nem fakul ki. A műfű sövény nem gyúlékony és a hideg vagy fagy sem károsítja, beltéren és kültéren is egyaránt használhatja.

A nagy sűrűségű sövény rendszer A rendszerek bármilyen magasságban felszerelhető, bármikor levehető, hordozható és átszerelhető.

A tekercsben szállított termékeink tekercshossza 10 m.

Ha egész évben a zöld fű látványára vágyik, akkor a dekoratív műfű sövényünk a megfelelő választás.

Felhasználási területek

  • Sportpályák: teniszpályák, futballpályák, röplabdapályák
  • Kertek, játszóterek, magánterületek határai, beláthatóság csökkentése, megszüntetése
  • Teraszok,
  • Dekorációs, díszítési célokra