fbpx

Kapunyitó rendszerek

kényelem és biztonság a kertben

A kertkapu nem csupán a bejárat a kertbe, de otthonunk stílusát is tükrözi. A modern kapunyitó rendszerek nemcsak kényelmesebbé teszik a ki- és belépést, de fokozzák a biztonságot is. Weboldalunkon toló- és szárnyas kapukhoz egyaránt találhat kapunyitó rendszereket és a szükséges kiegészítőket, a legkülönfélébb igények kielégítésére.

Felhasználási területek

  • Magáncélú: Családi házak, társasházak, nyaralók
  • Ipari: Üzemi területek, raktárak, parkolók
  • Mezőgazdasági: Mezőgazdasági üzemek, telephelyek

Tolókapuk

A tolókapuk ideálisak kis helyigényük és praktikus működésük miatt. Tökéletes választást jelentenek szűk bejáratok és nagy belépési szélesség esetén is. A tolókapunyitó motorok erősek és megbízhatóak, akár nehéz kapuszárnyakat is képesek mozgatni.

Szárnyas kapuk

A szárnyas kapuk klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöznek a kertnek. Különböző anyagokból és stílusokban kaphatóak, így tökéletesen illeszkednek a ház homlokzatához. A szárnyas kapunyitó motorok széles választéka áll rendelkezésre, a kisebb, kézi nyitású kapuktól a nagyméretű, automata kertkapukig.

Kapunyitó kiegészítők

Kínálatunkban megtalálja a szükséges kiegészítőket is. Ugrókódos kapunyitó távirányító a nagyobb biztonságért, fotocellás érzékelő a kapu idő elötti becsukásának megakadályozásáért. Tegye tökéletessé rendszerét ezekkel a termékekkel.

Biztonsági tényezők

A kapunyitó rendszerek kiválasztásakor kiemelt fontosságú a biztonság. A modern motorok beépített biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint például a fotocella, a nyomatékhatároló és a rádiófrekvenciás távirányító. Ezek a funkciók megakadályozzák a baleseteket és megvédik a kaput a illetéktelen behatolástól.

Weboldalunkon

  • Részletes termékleírásokat talál a toló- és szárnyas kapunyitó rendszerekről és kiegészítőkről
  • Megtalálja a szükséges kiegészítőket is
  • Hasznos tanácsokat olvashat a kapunyitó rendszerek telepítéséről és karbantartásáról

Amennyiben segítségre van szüksége a kapunyitó rendszer kiválasztásában, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapunyitó rendszereinkkel kényelmesebbé, biztonságosabbá és szebbé teheti kertjét.