fbpx

Fém lamellás kerítés


Cégünk fémből készült, gondozásmentes lamellás kerítés elemeket is forgalmaz. Két oszlop közé könnyen felszerelhető, magas minőségű, többféle színben és méretben érhető el.

Lamellás kerités: Ideális kerítése minden modern épületnek. Biztosítja a levegő szabad áramlását a lamellák között, a belátást viszont lehetetlenné teszi. Színválaszték: zöld, barna, szürke, fekete.

A kerítés magassága igény szerinti lehet, de max. 2m, szélessége igény szerint, de max. 2,5m. Mivel a kerítés lamellák szélessége 2,5 m-ig szabadon választható, ezért korábban épült kerítések felújítására is alkalmas.

Egyszerű szerelés jellemzi, házilag is megoldható különösebb szaktudás és szerszámozottság nélkül is.

Az alábbi videóban látható a kerítés felszerelésének menete, de ha probléma vagy kérdés merül fel a telepítés kapcsán igyekszünk segíteni. A telepítéshez szakrétő, profi csapatot tudunk ajánlani vagy segítünk az otthoni kivitelezésben.

Amennyiben igényes, de más kialakítású fém kerítést keres, ajánljuk a hasonlóan attraktív fém léc kerítéseinket amelyek speciális kivitelüknek köszönhető légáramlást átengedik, de a kíváncsi szemek elől elzárják a belátást.