Fém lamellás kerítés


Cégünk fémből készült, gondozásmentes lamellás kerítés elemeket is forgalmaz. Két oszlop közé könnyen felszerelhető, magas minőségű, többféle színben és méretben elérhető. Igényeknek megfelelően választható több színben és famintás változatokban is.

Lamellás kerités: Ideális keritése minden modern épületnek. Biztosítja a levegő szabad áramlását a lamellák között, a belátást viszont lehetetlenné teszi. Színválaszték: zöld, barna, szürke, fekete.

A kerités magassága igény szerint, de max. 2m, szélessége igény szerint, de max. 2,5m. Mivel a kerítés lamellák szélessége 2,5 m-ig szabadon választható, ezért korábban épült kerítések felújítására is alkalmas.

Egyszerű szerelés jellemzi, házilag is megoldható különösebb szaktudás és szerszámozottság nélkül is.

Az alábbi videóban látható a kerítés felszerelésének menete, de ha probléma vagy kérdés merül fel a telepítés kapcsán igyekszünk segíteni. A telepítéshez szakrétő, profi csapatot tudunk ajánlani vagy segítünk az otthoni kivitelezésben.

Amennyiben igényes, de más kialakítású fém kerítést keres, ajánljuk a hasonlóan attraktív fém léc kerítéseinket amelyek speciális kivitelüknek köszönhető légáramlást átengedik, de a kíváncsi szemek elől elzárják a belátást.