Cégünk kemény acélhuzalból készült horganyzott, illetve műanyag porszórt technológiával szinterezett kerítésrendszerek értékesítésével és kiépítésével foglalkozik. Termékeinkkel minden igényt kielégítően lehet bekeríteni: lakóházakat, lakóparkokat, telephelyeket raktárakat, játszótereket, parkokat és sportpályákat. A ponthegesztett dróthálóból kialakított kerítés táblák hosszúkás osztással és vízszintes merevítőkkel készülnek ezzel nagyfokú szilárdságot biztosítanak, a színterezési és a horganyzásos eljárásnak köszönhetően pedig biztosított a hosszú élettartam!

Lehetőségünk van az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb kerítést elkészíteni. Legyen szó a kerítés magasságáról vagy színéről, az oszlopok típusáról, méretéről vagy akár a rácsszerkezetről, írja meg hogy mit szeretne és mi megvalósítjuk! Viszonteladóknak és nagyobb tételű megrendelések esetén jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal és egyedi igényeinek megfelelő árajánlatot készítünk Önnek!

 
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írja meg, hogy milyen:

  • magasságú rácsokat
  • oszlopokat szeretne

Válassza ki, hogy milyen: 

  • vastag rácsozást
  • milyen színt
  • milyen rögzítő pántot szeretne


Kavics Invest Kft.
Tel.:+36/30-942-8884
Kapcsolat felvétel :